Τελικά πόσο…ηλίθιοι είναι;

dump and dumper

dump and dumper

Πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες η παγκόσμια πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος».

Ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και παρουσίασαν στο κοινό τις νέες περιπέτειες των Λόιντ Κρίστμας (Κάρεϊ) και Χάρι Νταν (Ντάνιελς), 20 χρόνια μετά την θριαμβευτική έξοδο τις πρώτης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Με την πάροδο των ετών έγινε κάτι το διαχρονικό και αυτό μας οδήγησε να κάνουμε αυτό το σίκουελ», εξηγεί ο Ντάνιελς ενώ ο Κάρεϊ προσθέτει: «Αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που το κάναμε. Οι φανατικοί θεατές του. Κανείς από εμάς δεν τρελαινόταν με τα σίκουελ, αλλά αυτό μας κυνηγούσε διαρκώς».

Όπως υποστήριξαν οι δύο ηθοποιοί, χρωστούσαν αυτήν την δεύτερη ταινία στους οπαδούς τους του πρώτου «Ηλίθιου και Πανηλίθιου». Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι ιδιαίτερα διάσημοι, ;όπως… ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας ή ο… ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν. «Ο
Πούτιν Μας είχε τηλεφωνήσει για να μας πει πόσο του άρεσε η ταινία». λέει ο Ντάνιελς με εμφανή διάθεση χιούμορ.

Ο «Ηλίθιος και ο πανηλίθιος» μπορεί να υπήρξε μια ταινία που δεν κέρδισε κάποιο σημαντικό βραβείο, ωστόσο αποτέλεσε εμπορική επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 130 εκατ. δοκάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 250 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Η ταινία «Ο ηλίθιος και ο Πανηλίθιος 2» θα αρχίσει να προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 4 Δεκεμβρίου.

Πηγή άρθρου: gr.euronews.com